Köszöntő

Tisztelt Látogató!
Ön Tamási városában található Nagyboldogasszony Római Katolikus Plébánia honlapját kereste fel. Ezt az oldalt a helyi katolikus keresztények szolgálatára és minden érdeklődő ember tájékoztatására hoztuk létre.
Plébániánk egyház - szervezetileg a Pécsi Egyházmegyéhez tartozik, melynek jelenlegi kormányzója Felföldi László pécsi megyéspüspök. Közösségi életünket illetően az eddig önálló 4 település vallási közössége egy főplébániaként éli életét, vagyis Fürged, Pári, Regöly és Tamási egy plébániai (egyházi) közösséget alkotnak.
Ezen az oldalon megtalál minden olyan információt, ami az említett katolikus közösségek életével kapcsolatos. Ezen felül talál még itt olyan értéket is, melyeket a kereszténység gazdag kincstárából merítettünk és adunk közre. A főoldalon a közösségünket érintő legfontosabb tartalmi elemek közül válogathat.
Felhívjuk figyelmét, hogy az internet és annak minden szolgáltatása nem helyettesíti, hanem csak és kizárólag segítheti és szolgálhatja az emberek személyes találkozását egymással és az Istennel. Ez azt is jelenti, hogy egy személy csak egy másik személlyel való élő kapcsolatban találja meg igazi önmagát. Ezt az internet nem helyettesítheti, legfeljebb szolgálhatja…
Mi ebben hiszünk és ezért használjuk a „világhálót”!!!
Mi, akik hiszünk Krisztus-ban, hisszük azt is, hogy ahol két vagy három személy kölcsönös szeretetben közösséget alkot, ott Isten jelen van (Máté evangélium 18. fejezet 20. vers). Ezt a gazdagságunkat szeretnénk Önnel itt megosztani, mely gazdagságot több, mint 2000 éve él a keresztény világ és hisszük, hogy ezáltal szebbé teszi - reményünk szerint - az egész emberiség életét.
Ezekkel a gondolatokkal kívánunk Önnek honlapunkon tartalmas időtöltést!
Tisztelettel:
a Honlap Szerkesztői